Wat moet ik meenemen als ik op zeilkamp ga?

Wat moet ik meenemen en hoe laat moet ik er zijn

Wat moet ik meenemen als ik op zeilkamp kom?

Kijk daarvoor op de meeneemlijst. Denk bij de voorjaars- en herfstkampen aan extra warme kleding. Het kan vroeg en laat in het seizoen behoorlijk koud zijn op het water. 

Hoe laat begint het kamp en wanneer is het weer afgelopen?

De begin- en eindtijden verschillen per kamp. Kijk daarvoor op zeilkamptijden.
Externe cursisten starten op de volle zeildagen om 8.45 uur. 

Hebben jullie zeilkleding te huur?

Pean heeft dit jaar voor het eerst voor de groep 8-12 jaar zeilpakken te huur, voor €25. Die kun je in je account als optie aanklikken. Er zijn voor iedereen zwemvesten beschikbaar. Zwaardbootzeilers en surfers dragen een wetsuit. Als je zelf een wetsuit hebt, adviseren we je die mee te nemen. Anders kun je er een huren bij Pean (€25). Zeilhandschoenen, schoenen, laarzen zijn er beperkt en alleen als ''gevonden voorwerp''. Dat is alleen voor diegene die iets echt vergeten heeft en we bieden geen garantie dat jouw maat er is.

Ik weet niet meer of ik een dekbed of wetsuit heb gereserveerd

Dat kun je nakijken in je eigen account. Als je het niet kunt vinden, mail ons dan. Ter plekke nog regelen is lastig als er veel cursisten tegelijkertijd aankomen.

Moet ik een kussen meenemen en lakens?

Nee, op ieder bed ligt al een kussen met een kussensloop en om het matras zit al een hoeslaken. Je hoeft alleen je slaapzak maar mee te brengen. Heb je geen slaapzak of kun je die niet meenemen, dan kun je een dekbed met overtrek bij Pean huren voor €15. Dat moet je wel vooraf reserveren. Dat kan via je account op de website, ook nog nadat je je al hebt ingeschreven.

 


Valk Vago Pico Feva Laerling Surf Optimist