Wie zijn de docenten tijdens het bètazeilkamp

Docentprofielen schoolzeil

Anne Nielen - docent biologie en scheikunde

Biologie en scheikunde

Na mijn studie Moleculaire Levenswetenschappen heb ik gezocht naar plekjes waar avontuurlijk geleerd wordt. Zo ben ik de afgelopen maanden mee geweest met Masterskip Wylde Swan en heb ik al zeilend, lerend en lachend de wereld kunnen verkennen. Beter kan niet!  Ik ben 26 jaar en een creatieve aanpakker. Ik houd van buiten zijn, avontuur, zeilen en boksen. Waarom ik docent ben? Ik houd ervan leerlingen uit te dagen in hun talenten en ze dan te mogen zien groeien! Laten we samen wat van deze magische momenten gaan beleven! 

 

Willard van der Sar - docent wiskunde

docent wiskundeIk ben 31 jaar en een enthousiaste denker. Naast wiskunde kan ik je ook veel vertellen over sterrenkunde! Ik geniet van reizen, buiten zijn, korfbal en muziek maken.Tijdens mijn studies Natuur- en Wiskunde   heb ik mij breed ontwikkeld. Afgelopen maanden ben ik mee geweest met Masterskip Wylde Swan. Ik had nog nooit gezeild, maar wat was dat fantastisch! Als docent vind ik het leuk om na geduldig luisteren en uitleggen, de kwartjes ineens te zien vallen. Daar word ik blij van! Laten we samen aan de slag gaan.

 

 

Jennifer Stroo - docent natuurkunde, scheikunde en aardrijkskunde

docent natuurkunde, scheikunde en aardrijkskundeIk ben Jennifer Stroo (30 jaar) en heb Aardwetenschappen gestudeerd aan de VU. Mijn belangrijkste drijfveer om docent te zijn is het persoonlijke contact met de leerlingen. Hoogtepunt hierin was dat ik als   docent mee ben geweest met een schoolprogramma op een groot zeegaand zeilschip: een half jaar de wereld over zeilen terwijl ik de leerlingen hielp met hun schoolwerk.Mijn voornaamste passie naast lesgeven is buiten zijn en de wereld ontdekken.Tijdens mijn studie was ik dan ook veel in het veld voor excursies te vinden. Ik heb veel zin om jou verder te helpen met je bètavak.

 

 

 

 


Valk Vago Pico Feva Laerling Surf Optimist