Zeilles voor volwassenen en priveles

Volwassenen

Voor volwassenen die zeilles willen, zijn er in de meivakantie en met Pinksteren mogelijkheden bij Pean in de valk. Daarnaast is er in week 35 een speciaal zeilkamp dat Pean faciliteert, maar niet zelf organiseert. 

Voorseizoen
In april en mei biedt Pean dit jaar series van 5 avondlessen voor volwassenen. Keuze uit CWO-zeilles of wedstrijdtraining in valk of Pico. Meer weten? Kijk op avondzeilcursussen. Deze lessen zijn in principe voor iedereen vanaf 16 jaar, maar zal vooral praktisch te volgen zijn door mensen uit de omgeving van Pean. Voor iedereen in Nederland en daarbuiten zijn er ook de meerdaagse zeilcursussen in het voorseizoen. Deze zijn in de meivakantie (29 april - 9 mei 2018) en met Pinksteren (18 - 21 mei), ook heel geschikt voor gezinnen. Je kunt als ouder(e) les krijgen in de valk. Deze zeilkampen staan ook open voor jeugd (8-18 jaar) die zonder ouders komt en voor volwassenen zonder kinderen. Data en tijden van de kampen. Wil je in de meivakantie langer blijven, combineer dan twee kampen. Je krijgt dan korting! 

Varen met schipper
Wil je niet echt CWO-les, maar heb je behoefte aan een opfrisdag of wil je eens ervaren of zeilen wat voor je is? Dan is varen met een schipper de oplossing. Een bekwame schipper uit de omgeving van Akkrum helpt graag. Na een dag ben je misschien wel zo enthousiast dat je nog een dag wilt zeilen of heb je de kneepjes van het zeilen weer onder de knie. Met deze hulp voel je je (weer) vertrouwd met een open boot op het water. Prijs op aanvraag via e-mail.

Zeilkamp voor en door volwassenen in week 35
Al jaren organiseert een vaste groep zeilvrienden 50 plus een eigen zeilkamp bij Pean. Daaraan kan iedereen vanaf 30 jaar en ouder meedoen. Het programma van zeillessen en de maaltijden organiseert deze groep zelf. Pean stelt de valken beschikbaar. Dit 5-daagse zeilkamp is in 2018 van 27 -31 augustus. De kosten bedragen € 340. Aanmelden voor dit speciale zeilkamp kan uitsluitend via de organiserende groep:  info@zeilvrienden50plus.nl of zeilvrienden50plus.

 


Valk Vago Pico Feva Laerling Surf Optimist