Zeilles met het hele gezin in voorseizoen

Gezinnen

Ouder- en kindzeilweekenden zijn voor het hele gezin. Zeillessen voor wie dat wil, ingedeeld naar leeftijd. Ook kinderen die jonger zijn dan 8 jaar en familieleden die niet willen zeilen, kunnen meekomen naar Pean.

Voorseizoen
In de meivakantie (29 april - 9 mei 2018) en met Pinksteren (18-21 mei 2018) zijn er speciale korte zeilkampen voor gezinnen. Die staan ook open voor jeugd (8-18 jaar) die zonder ouders komt en voor volwassenen zonder kinderen. Data en tijden van de kampen. Een mooie gelegenheid om te bekijken of uw kind het aankan om komende zomer alleen op zeilkamp te gaan. Of gewoon omdat het gezellig is, met z'n allen een paar dagen actief bezig zijn.

Opzet
De formule van de gezinskampen is overdag leren zeilen met een groep eigen leeftijdsgenoten. Jeugd kan inschrijven voor optimist, Laerling, Feva, Pico, Laser, Feva XL, Vago, surfen of valk. Volwassenen die zeilles nemen, varen in de valk. 's Avonds zijn er voor de jeugd allerlei (spel) activiteiten. Volwassenen zijn vrij om daaraan mee te doen. 

Ouders en jonge kinderen zonder zeilles voordelig mee 
Met de hele familie op zeilkamp is vrij kostbaar. Daarom heeft Pean voor deze korte zeilkampen een voordelig aanbod voor meekomende (groot)ouders en broertjes en zusjes onder de 8 jaar, die niet op zeilles kunnen of willen. Dan kost slapen en eten voor hen slechts € 10 per persoon per nacht. Wij bieden voor de niet lessers alternatieven, zoals bijvoorbeeld een boot huren. Maximaal 2 (groot)ouders of meekomende jonge broertjes/zusjes per betalende zeilcursist. Bij de inschrijving van de cursist vermeldt u onder bijzonderheden wie er van het gezin meekomen en wat hun leeftijd is.


Valk Vago Pico Feva Laerling Surf Optimist