Bijzonderheden cursist zoals dieet of medicijnen

Zeilkamp op maat

Iedereen moet het naar zijn zin hebben op Pean. Wij zetten ons in voor goed les en een gezellig kamp. Maar als er bijzondere omstandigheden zijn, wat dan? Meld het ons in ieder geval vooraf!

Vegetariër, dieet of voedselallergie
Met vegetariërs houden we rekening. Bij je inschrijving kun je aangeven dat je vegetarisch eet. Meld ook of je bijvoorbeeld wel vis of eieren eet. 

Volg je een dieet of ben je allergisch voor bepaalde producten of bestanddelen in voedsel, dan passen we voor jou de maaltijden aan. Gaat het om een beperkt aantal ingrediënten, vermeld die dan bij je inschrijving onder dieet. Is je lijst van producten erg groot, dan is het raadzaam vooraf contact met ons op te nemen. Misschien vragen we je om ook zelf een deel van de heel specifieke producten mee te brengen.

Medicijngebruik
Als je medicijnen gebruikt , willen we dat graag vooraf weten. Wat we vaak meemaken is medicijngebruik tegen astma, ADHD, suikerziekte en allergieën. Maar ook heel andere zaken komen voor. Zo nodig kan de staf toezien op tijdige inname van medicijnen. Dat hangt af van je zelfstandigheid daarin. Koel opslaan van medicatie op een veilige plaats is altijd mogelijk.

Het komt voor dat cursisten niet tegen bepaalde medicijnen kunnen, zoals bijvoorbeeld antibiotica. Ook daarvan zijn we graag op de hooogte.

Lenzen, brillen of oordoppen
Als je die draagt, ben je zeker geen uitzondering. Voor brildragers: vergeet het touwje eraan niet en een reservebril als je die hebt!

Ik vertel het liever niet
Er kunnen natuurlijk nog andere bijzonderheden of omstandigheden zijn, die belemmerend voor je zijn tijdens het zeilkamp. We vinden het erg plezierig, als je ons dat vooraf meldt. Desnoods alleen aan de eigenaar of weekcoördinator.

Fysieke beperkingen
Ben je motorisch of in je zicht beperkt, dan hangt het sterk af van de mate waarin, of je bij Pean op zeilkamp kunt komen. Pean heeft geen speciale voorziening voor mindervaliden. Informeer daarom altijd vooraf of Pean voor jou een geschikte plek is.


Valk Vago Pico Feva Laerling Surf Optimist