Verschillende accommodaties per leeftijdsgroep zeilkamp

Accommodaties

De jeugdgroep (8-12 jaar) verblijft en slaapt in de accommodatie Berch. Cursisten vanaf 12 jaar verblijven in de Jister. Ze slapen in een apart gebouw, het Bûthús. Alle gebouwen staan op hetzelfde erf.

De Berch voor 8-12 jaar
Het gebouw Berch is tijdens de zomerkampen uitsluitend voor de jongste groep (8-12 jaar). In dit gebouw bevinden zich de eetruimte met open keuken en de slaapkamers (4-6 persoons, boven en beneden). Het is een knus en 'eigen' gebouw. De 8-12 jarigen hebben vaak het idee dat zij alleen op Pean zijn. Terwijl er in de meeste weken toch ook nog zo'n 40-50 oudere cursisten op kamp zijn. Maar die zitten in een ander gebouw.

De Jister en Bûthús voor 12-18
Het gebouw Jister heeft een ruim opgezette verblijfsruimte met bar. Ruimte genoeg, met gezellige hoekjes. Hier eten en verblijven tijdens de zomerkampen alle cursisten vanaf 12 jaar. Bij de Jister horen slaapkamers in een apart gebouw, het Bûthús. De meeste kamers zijn voor 8 personen.

Campingveld voor 18+
In de meiweken en met Pinksteren kunnen gezinnen en volwassenen overnachten in eigen tent of caravan bij Pean. Je krijgt dan korting op de interne prijs.

De Jister voor familiekampen in voorseizoen
Tijdens de zeilkampen in het voorjaar verblijven alle leeftijdsgroepen met elkaar in de Jister. Het eten en avondprogramma is een gezamenlijk gebeuren. De slaapkamers van zowel het Bûthús als de Berch zijn dan in gebruik. Families kunnen eigen slaapkamers krijgen, maar de kinderen mogen ook met leeftijdsgenoten op een kamer.


Valk Vago Pico Feva Laerling Surf Optimist