Wanneer begint zeilkamp en wat moet ik meenemen

Wat moet ik verder weten over het kamp

Betaling

Bij inschrijving betaal je direct online de eerste helft van het cursusgeld. Dit geldt niet wanneer de inschrijving kort (enkele weken) voor aanvang van het zeilkamp is. Ook niet voor de korte cursussen buiten de zomer. In die gevallen betaal je bij inschrijving het volledige cursusbedrag. Voor betaling van het restantbedrag van een zomerkamp, ontvang je een tweede factuur. Deze dient uiterlijk 3 weken voor aanvang van het zeilkamp betaald te zijn.

Benodigdheden voor zeilkamp

Je krijgt 2 tot 4 weken voor het zeilkamp informatie over het kamp op het mailadres van je ouders en/of dat van jezelf. Daarin staat wat je moet meenemen, welke zeilkleding vereist is en wat je beter niet kunt meenemen. Je kunt ook meeneemlijst downloaden.

Hoe laat begint en eindigt het kamp

De tijden van de zomerkampweken zijn: zondag 17.00 uur aankomst, zaterdag 11.00 vertrek. Die van de andere zeilkampen zijn verschillend. Zie daarvoor aankomst- en vertrektijden.

Hoe kom ik op Pean

De meeste cursisten komen met eigen vervoer. Als dat niet kan, biedt Pean gratis vervoer van en naar het treinstation in Akkrum. In de zomerweken rijden we op zondag op de treinen die om 16.56 uur en 17.33 aankomen in Akkrum. Zaterdags brengen we cursisten terug naar de treinen van 10.56 (naar Leeuwarden en 11.33 (naar Zwolle).


Valk Vago Pico Feva Laerling Surf Optimist